Tom de Boeye, keurslager

Welkom op onze website!

Wij willen u  op deze website  laten zien wat u zoal in onze Keurslagerij kunt vinden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees of vers gesneden beleg. Maar wij bieden meer! Wij zijn ook elke dag bezig met lekker eten, maar dan zonder smaakversterkers, kleurstoffen en andere toevoegingen. Gewoon een eerlijke, zelfgemaakte versbereide maaltijd. Vraag ernaar in de winkel. Bekijk op uw gemak onze website, heeft u een vraag? Kom gerust langs in onze winkel of stuur ons een bericht!

Neem een digitaal kijkje in onze winkel

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Pure, eerlijke producten

Ons vakmanschap leggen wij in onze pure en eerlijke producten. Dit vakmanschap en de kwaliteit begint bij de inkoop. Hier leggen we de lat al heel hoog, want als je met mindere producten start haal je nooit een topproduct. Alleen vlees van dieren waarvan we weten dat ze een goed leven hebben gehad, hoe ze opgroeien, wat ze eten en hoe ze behandeld worden. En dan alles nog uit de streek. Dit verwerken we van kop tot staart. Bijna ons gehele assortiment maken we zelf, niet alles vlees, vleeswaren en salades maar ook patés, soepen, maaltijden en grillproducten. 

Tijdens de productie houden we alles puur en eerlijk. We gebruiken geen kleur-, conserveer- of smaakstoffen. Alleen pure smaken die niet uit een potje of pakje komen. Terug naar de basis, naar authentieke eerlijke smaken. Vlees van dieren die met zorg en liefde zijn grootgebracht, behandelen wij met respect, vakmanschap en veel liefde en geduld tot topproducten.

Neem een kijkje in onze winkel

Bekijk hier onze folder van deze week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 21 jan. 2019
tot: 3 feb. 2019

Chicken Hasselback

Kip gevuld met een tongstrelende combinatie van ricotta en spinazie.
Garen in een voorverwarmde oven op 175 graden in 15 tot 18 minuten.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Recept van de week

Traditionele hachee met gebakken appeltjes

Hoofdgerecht
Rund
Fruit, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Bakken, Sudderen
Nederlands

Tom de Boeye, keurslager

Axelsestraat 26
4537AK Terneuzen
0115612357

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:30
zondag Gesloten